DT 900 US - De diamantschijf met efficiënte geluidsbeperking!

09-05-2019

Dit nieuwe type voor universeel gebruik op tafelzagen, biedt een doorslaggevend voordeel. Ze zijn uiterst geluidsarm!

Deze nieuwe diamantschijf mag niet ontbreken bij tuinaanleggers, constructiewerken in de landschapsarchitectuur, industriële bouw of bij stratenmakers.  Tijdens het uitvoeren van de constructiewerken, zijn Klingspor diamantschijven de beste keuze.  Ze zijn betrouwbaar en ze zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het nieuwe model DT 900 US voor universeel gebruik op tafelzagen, biedt een doorslaggevend voordeel. Ze zijn uiterst geluidsarm!

Onderzoeken tonen aan dat gehoorbeschadiging een veel voorkomende beroepsziekte is bij constructiewerkers. Gehoorbeschadiging is onomkeerbaar en de behandelingen ervan kosten miljoenen euro’s.  Daarom is het belangrijk dat het geluid in decibels naar een minimum gereduceerd wordt om gehoorbeschadiging te voorkomen.

De nieuwe diamantschijf DT900 US voldoet volledig aan de vooropgestelde geluidsbeperking zonder af te doen aan de maximale prestaties van het product. Om deze reden zijn deze schijven uiterst geschikt voor het gebruik in een residentiële omgeving, scholen, ziekenhuizen of geriatrische instellingen.

Hoewel dit model zorgt voor een efficiënte geluidsbeperking, heeft het geen nadelige gevolgen op gebied van technologie.

De lasergelaste segmenten garanderen een maximale weerbaarheid tussen het segment en het basisblad. Verhoudingsgewijs bieden ze een maximale veiligheid.  Dankzij de nauwe vertanding van de segmenten, vermijdt men dat de schijf scherp geluid produceert. Deze schijf met zijn professionele kenmerken, garandeert daarenboven een lange levensduur, een goede standtijd en schone randen.