Draadborstels

Stap
Material
Machine
Toepassingsgebieden
Productgroep
Draadborstels
Diameter/mm
Breedte/mm
Lengte/mm
Schachtdiameter/mm
Boring/mm
Nuttige lengte
Draadlengte
Draaddikte
Opname
Aantal kegels
Draadmateriaal
Aantal rijen

Gebruik de draadborstels van Klingspor voor het ontbramen, reinigen en structureren

De draadborstels van Klingspor worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan bewerkingen in de staal- en roestvaststaalsector. Een belangrijk voordeel van een draadborstel ten opzichte van schuurmiddelen is het feit dat de borstel alleen op het oppervlak van het werkstuk werkt zonder de vorm van het te bewerken werkstuk te veranderen. Dit voordeel is vooral van belang bij het bewerken van ultradun plaatmateriaal. De selectie van draadborstels aangeboden door Klingspor omvat een uitgebreide reeks producten die zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende bewerkingstaken, materialen en machines.

Klingspor draadborstels zijn een bijzonder populaire keuze voor de volgende soorten toepassingen:

  • Reinigen van lasnaden en oppervlakken (ontroesten, ontkalken en ontlakken)
  • Ontbramen van snijkanten
  • Structureren van oppervlakken (creëren van matte, satijnen of ruwe afwerkingen)

Verschillende versies voor het perfecte resultaat

Ronde borstels zijn bij uitstek geschikt voor het voorbereiden en afwerken van lasnaden, het afbramen en reinigen van snijranden, hoeken of hoekverbindingen, terwijl kegelborstels gegarandeerd zeer nauwkeurig werken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

De komborstels van Klingspor zijn een bijzonder goede keuze voor het efficiënt verwijderen van roest, verf of lasspatten van grote oppervlakken. U kunt de komborstels ook gebruiken om specifieke gebieden op uw werkstuk aan te pakken ter voorbereiding van schilderwerk.

Onze penseelborstels worden overwegend gebruikt voor werkzaamheden aan de binnenkant van buizen, boorgaten en inkepingen. Bij deze toepassingen onderscheidt de BPS 600 Z zich door een uitstekend borstelvermogen, dat hij te danken heeft aan zijn getordeerde draden, terwijl de BPS 600 W ideaal is voor de afwerking en het verwijderen van kleine bramen in buizen en boorgaten.

De selectie van deze producten wordt aangevuld door handborstels. Klingspor biedt deze handborstels aan met zowel een houten greep als met een ergonomisch gevormde kunststofgreep. Bovendien kunnen klanten ook kiezen voor klassieke V-vormige hoeklasborstels als voor bougieborstels, die beide verkrijgbaar zijn met verschillende draadmaterialen.