Diamant komschijven

Stap
Material
Machine
Toepassingsgebieden
Productgroep
Diamant komschijven
Diameter/mm
Boring/mm
Breedte segmenten/mm
hoogte segmenten/mm
Opname
randuitvoering
specificatie
type machine

Diamant komschijven combineren uitstekende schurende prestaties met een lange levensduur

De diamant komschijven gemaakt door Klingspor zijn de betrouwbare professionele gereedschappen voor uitdagende taken. In 2015 opende Klingspor hun productielocatie voor diamantgereedschappen in de West-Oekraïense stad Lviv. Sinds die tijd heeft Klingspor hun diamant expertise voortdurend uitgebreid. De diamant komschijven samen met diverse andere topproducten in Klingspor's portfolio worden ontwikkeld op de onderzoekslocatie in Haiger (Duitsland). Hier worden de technologieën achter de schuur- en slijpproducten van het bedrijf voortdurend verbeterd. Klingspor's diamant komschijven onderscheiden zich door hun superieure kwaliteit en veiligheid.

Zeer geavanceerde komschijven voor vele toepassingen

Bij montage op een haakse slijpmachine wordt de diamant komschijf uit het Klingspor assortiment een echte allrounder. Dit stelt gebruikers in staat om materialen te bewerken zoals

  • beton,
  • dekvloeren,
  • bouwmaterialen en abrasieve materialen

samen met vele andere materialen op een snelle, veilige en betrouwbare manier. Speciale openingen in de steunplaat dragen bij tot een hoog verspaningsrendement, omdat ze een zeer effectieve afvoer van het schuurstof mogelijk maken, wat zelfs bij de hardste materiaalsoorten tot perfecte schuurresultaten zal leiden. De veelzijdigheid van diamant komschijven in de selectie maakt deze producten geschikt voor gebruik in tuin- en landschapsarchitectuur, op bouwwerven en in de boven- en ondergrondse bouw en maakt ze ook tot nuttige hulpmiddelen in de wegenbouw. Zelfs gemotiveerde doe-het-zelvers profiteren van hun uitstekende prestaties, omdat ze hen in staat stellen hun projecten met meer efficiëntie te voltooien. Als optie voor directe montage op een haakse slijper, zonder spanklauw, biedt Klingspor een bijpassende M14 adapter aan.

Steunschijf met een hoog veiligheidsniveau

In een poging om de veiligheid van hun hogesnelheidsgereedschappen voortdurend te verbeteren, heeft Klingspor de krachten gebundeld met andere bedrijven en het oSa opgericht, het centrum van uitmuntendheid voor de veiligheid van schuur- en slijpmiddelen. Deze vrijwillige vereniging heeft zich ertoe verbonden alle Europese veiligheidsnormen die relevant zijn voor de productie van gereedschappen na te leven, alsook de nog strengere productie- en testnormen die door de oSa zijn opgesteld. Dit engagement vertaalt zich in concrete voordelen voor de gebruiker: veiligheid tijdens het gebruik voor alle gereedschappen die overal ter wereld met het beschermde oSa-keurmerk zijn voorzien.

Professionals vertrouwen op de ervaring van Klingspor

De deskundige servicemedewerkers van Klingspor helpen gebruikers graag bij het vinden van de passende diamant komschijf. Het uitgebreide advies en de ondersteuning die zij bieden zijn een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Klingspor. Ervaren medewerkers met een ongeëvenaarde technische achtergrond en gedetailleerde productkennis helpen de gebruiker om een goed inzicht te krijgen in de productkeuze.